“Mijn haarstructuur is veranderd, ik heb weer mooie natuurlijke krullen en ik draag al zeker één jaar geen hairextensions meer omdat ik tevreden ben over mijn eigen haar.

Winona Dingemans, een 28-jarige verpleegkundige gespecialiseerd in sociaal psychiatrische zorg is op haar veertiende begonnen met het dragen van extensions: “Ik vond mijn eigen haar te kort en te dun”. Na een lange reis met diverse methodes waarbij haar eigen haar nog meer kapot ging en er zelfs kale plekken ontstonden, ontdekte ze bij Hairnation een redding voor haar haarproblemen.

Winona maakt vijf jaar geleden de overstap naar Hairnation

De weg naar Hairnation begon met haar moeder, die al langer klant was. Na jaren van ontevredenheid over haar eigen haar, maakte Winona de stap om samen met haar moeder de salon te bezoeken. Bij Hairnation ontmoette ze Romy en Marleen, die met hun klantvriendelijkheid en openheid Winona direct op haar gemak stelden. Ze deelde haar haarproblemen en kreeg ze niet alleen eerlijk advies, maar ze ontdekte ook oplossingen, waaronder speciale shampoo voor kale plekken en kwalitatieve tape-in extensions.

Spannende ervaring

De ervaring tijdens de afspraak was spannend, vooral toen de 16-jarige Romy begon met kleuren, maar Winona was al snel onder de indruk van Romy’s vaardigheden. Het resultaat gaf Winona niet alleen prachtig haar, maar ook hernieuwd zelfvertrouwen: “De tapes zaten erg fijn in het haar, zorgde voor een prachtig en natuurlijk resultaat, voelde niet zwaar aan het hoofd en het haar vloeide goed in. Langere tijd heeft niemand in mijn omgeving geweten dat ik extensions had, omdat het er zó natuurlijk uitzag!”

 

Uniek & gezellig

Wat Hairnation uniek maakt voor Winona is het persoonlijke contact, het eerlijke advies en de mogelijkheid tot creatieve haarveranderingen. Ze waardeert het dat Romy en Marleen de tijd nemen voor hun klanten: “Soms zit ik er wel vier uur, maar de tijd vliegt omdat het vooral erg gezellig is!”

Na zo’n vijf jaar als terugkerende klant is Winona niet alleen tevreden met haar haar, maar heeft ze ook een positieve verandering in haar haarstructuur opgemerkt: “Mijn haarstructuur is veranderd, ik heb weer mooie natuurlijke krullen en ik draag al zeker één jaar geen extensions meer omdat ik tevreden ben over mijn eigen haar. Mijn haar glanst weer, groeit goed, is zelfs dikker geworden in de punten en de kale plekken zijn gedeeltelijk weg, dat had ik nooit verwacht!”

Vaste klant

Voor Winona is Hairnation een plek waar ze blijft terugkomen vanwege het gezellige, eerlijke en stralende resultaat dat ze telkens weer bereiken: “Buiten mijn moeder en ik, is nu ook mijn vriend vaste klant!”, vertelt Winona met een lach.