page-header

Oplossingen

Niet van echt haar te onderscheiden

De ontwikkelingen op het gebied van haarwerken en pruiken staan niet stil. Daarom volgen wij deze op de voet. Haarwerk op maat, maar ook confectiehaarwerk is tegenwoordig niet meer van echt haar te onderscheiden. Het haarwerk of de pruik kan passend op uw uiterlijk gemaakt worden. De pruik of het haarwerk is hierdoor volledig gepersonaliseerd en zal als ‘eigen’ voelen.

Haarwerken en pruiken kunnen permanent bevestigd worden (gelijmd) of semi-permanent (met tape). Het haarprobleem en de levenswijze zijn hierin bepalend.

Confectiehaarwerk als oplossing

Bij plaatselijke kaalheid biedt een haarwerk op maat veelal uitkomst. Bij chemotherapie geldt dat er vaak spoed is vereist. Dan hebben wij voldoende aan een foto van u vóór de behandeling. Op basis daarvan bestellen wij een uitgebreide selectie confectiehaarwerken. Na het passen gaan we aan de slag met het haarwerk van uw keuze. Synthetische haarwerken zijn overigens erg onderhoudsvriendelijk en worden daarom in dit geval veelal geadviseerd. Door het goed te onderhouden blijft het haarwerk niet van echt te onderscheiden, mits goed aangebracht uiteraard. Juist daarin zijn wij ook de aangewezen specialist.

Trendy accessoires

Hairnation heeft een schitterende collectie accessoires. Deze modieuze mutsjes, shawls en bandeaux zijn er in allerlei stijlen en voor iedere leeftijd. Heeft u interesse? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen voor haarwerkadvies.

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons