page-header

Oplossingen

Haarwerken niet van echt haar te onderscheiden

De ontwikkelingen op het gebied van haarwerken en pruiken staan niet stil. Wij zorgen dat we de nieuwste technieken, ontwikkelingen en trends toepassen in onze salon.

Haarwerk op maat, maar ook confectiehaarwerk is tegenwoordig niet meer van echt haar te onderscheiden. Het haarwerk of de pruik kan passend bij jouw uiterlijk gemaakt worden. Hierdoor is de pruik of het haarwerk volledig gepersonaliseerd en zal als ‘eigen’ voelen. Haarwerken en pruiken kunnen permanent bevestigd worden (gelijmd) of semi-permanent (met tape). Het haarprobleem en jouw leefstijl zijn hierin bepalend.

Confectiehaarwerk als oplossing

Synthetische haarwerken zijn overigens erg onderhoudsvriendelijk en worden daarom in dit geval veelal geadviseerd bij chemo- en radiotherapie. Door goed onderhoud blijft het haarwerk in goede staat en is niet van echt haar te onderscheiden. Volg hiervoor de verzorgingshandleiding. Juist daarin zijn wij ook de aangewezen specialist.
Bij plaatselijke kaalheid biedt een haarwerk op maat veelal uitkomst.

Zo zorgen wij samen voor jouw haarwerk:

Haaruitval chemotherapie

Planning

  • Nadat je contact met ons hebt opgenomen, plannen we een intakegesprek. Dit gesprek is altijd vrijblijvend.

Samen in gesprek

  • We geven je een uitleg over de (verschillende soorten) haarwerken.
  • We bespreken wat je wensen zijn en wat er bij je past. We nemen hier ruim de tijd voor.
  • Naar aanleiding hiervan bestellen we een of meerdere haarwerken (zichtzending) of maken we een mal voor een haarwerk op maat, geheel afhankelijk van de situatie.
  • Het kan zijn dat een haarwerk niet nodig is, maar dat je geholpen bent met hairextensions of een bepaalde verzorging. Ook hiermee kunnen we je verder helpen.

Haarwerk ophalen

  • Bij het afhalen van het haarwerk worden naar wens nog kleine aanpassingen gedaan en leggen we de verzorging van het haarwerk uit. Daarnaast ontvang je de benodigde verzorgingsproducten en de verzorgingshandleiding. Je verlaat onze salon met een gerust hart!

Financieel

  • Bij de aankoop van een haaraanvulling of haarstuk/haarwerk van synthetisch of humain hair is een vergoeding van de zorgverzekering (interne link naar vergoedingen) mogelijk mits hiervoor een medische indicatie door de behandeld arts is gegeven. Informeer bij je zorgverzekeraar of neem contact met ons op.
background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons

Lees hier ervaringsverhalen

× Kunnen wij jou helpen?