page-header

Onderhoud

Goede verzorging van haarwerk of pruik verlengt de levensduur

Bepalend voor de levensduur van het haarwerk of pruik is de verzorging en het onderhoud. Als ervaren haar- en hoofdhuidspecialisten weten wij alles over dit onderwerp. Bij aanschaf van een haarwerk of pruik begeleiden we je bij het onderhoud van het haarwerk en ontvang je verzorgingsproducten.

De verzorgingsproducten waarmee wij werken, zijn speciaal ontwikkeld om het haar en de hoofdhuid van mannen en vrouwen met haarproblemen in een goede conditie te brengen en te houden. Een voorbeeld hiervan zijn de producten van Mediceuticals® die uitsluitend worden verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Er is een speciaal ontwikkelde lijn voor huid- en haarverzorging tijdens chemotherapie. Een bijbehorend behandelplan voor deze verzorging is bij Hairnation bekend en aanwezig.

Stomen van het haarwerk

Naast het gebruik van de juiste verzorgingsproducten kan je het synthetisch haarwerk ook door Hairnation laten stomen. Hierdoor wordt het haarwerk weer mooi in model gebracht of kan het model een beetje aangepast worden.

Jouw haarwerk laten verzorgen in de salon

Vind jij het fijner als wij jouw haarwerk verzorgen? Geef het haarwerk bij ons af in de salon en wij zorgen ervoor dat binnen enkele dagen je haarwerk weer spic en span is. Als je geen vervangend haarwerk hebt, kan je er ook op wachten. Hiervoor plannen we een aparte afspraak in. Neem hiervoor contact met ons op.

background
Heb jij vragen over het onderhoud van jouw haarwerk?
App, bel of mail ons

Draagcomfort met Clim Hair Cap

Onder onderhoud valt wat ons betreft ook draagcomfort. Want een haarwerk of pruik mag uiteraard geen last geven. De Clim Hair Cap is een beschermende, natuurlijke temperatuurregelaar voor onder een haarwerk of pruik.

De eigenschappen van Clim Hair Cap

 • Het zorgt voor verkoeling op warme dagen.
 • Bij koudere dagen houdt het de warmte van de hoofdhuid juist vast, het binnenwerk van een haarwerk doet dat niet.
 • Het haarwerk zit steviger op het hoofd.
 • Het is gemaakt van 100% organisch geproduceerd katoen.
 • Het bevat geen toevoegingen en kleurstoffen.
 • Het is hypoallergeen, iedereen kan het dragen. Organisch katoen is een absolute aanrader voor mensen met allergieën of mensen die chemotherapie hebben.
 • Veilig tijdens chemotherapie: het bevat geen schadelijke stoffen.
 • Het heeft een buitengewoon absorberend vermogen, is zacht en ademt.
 • Het organisch katoenen doekje heeft twee zijdes: een zijdezachte kant voor de hoofdhuid en een iets grovere zijde voor het vasthouden van het haarwerk.
 • Clim Hair beschermt het binnenwerk van het haarwerk bij overmatige transpiratie en of talgafscheiding en neemt het vocht op. Dit is een uitkomst voor mensen met alopecia.
 • Je krijgt Clim Hair in een waterdichte etui met tips voor gebruik en onderhoud.
Onderhoudsproducten
× Kunnen wij jou helpen?