Verhaal van Carin

Carin is overtuigd: ‘In het begin schaamde ik mij voor mijn haarwerk, maar nu maak ik er geen geheim meer van!’

Carin (53) is trotse eigenaresse van een trimsalon. Op haar 24e kwam ze erachter dat ze een auto-immuunziekte had waardoor langzaam haar haar uitviel. “In het begin was ik heel opstandig en was ik ook verdrietig, het tastte echt mijn vrouwelijkheid aan.”

De zoektocht

Carin ging op zoek naar de juiste oplossing en een salon waar ze zich écht prettig bij voelt: “Ik ging op zoek en kwam toen uit bij Hairnation.”

“Marleen had meteen door wat mijn wensen waren. We hebben toen van alles geprobeerd. We gingen door totdat ik helemaal tevreden was.” Dat is gelukt! Carin gaat nu al jaren naar Hairnation waar ze samen met Marleen een keer per jaar op zoek gaat naar een haarwerk van echt haar en voor de afwisseling heeft ze ook nog andere haarwerken zodat ze altijd keuze heeft.

Eigen twist

Carin zou Carin niet zijn als ze er niet haar eigen twist aan zou geven: “Samen met Romy kijk ik naar de kleuren die ik in mijn haarwerk wil hebben. Ze weet dat ik het nét altijd ietsje anders wil. Door de juiste kleuren gaat ‘mijn haar’ veel meer leven en is het echt Carin!”

“Marleen zet alles op alles totdat ik tevreden ben en mij zelfverzekerd voel met mijn haarwerk.” Carin geeft aan dat mensen ook niet doorhebben dat ze een haarwerk draagt: “Dan zeggen ze ‘oh wat een mooie kleuren’ en staan ze er echt van te kijken als ik zeg dat het een haarwerk is.”

Geen geheim

“Ik schaam me niet meer voor mijn haarwerk. Ik snap echt dat mensen het moeilijk vinden maar nu, mogen ze het weten ook! Ik draag een haarwerk en ik ben superblij met Hairnation! Er is zoveel mogelijk verschillende kleuren en modellen. Dat is echt een voordeel van het dragen van een haarwerk. Ik maak er geen geheim meer van!”