Hairnation hairextensions, tape in hairextensions, tape hairextension, langer haar, voller haar

Elin is enthousiast: “Ik ben gek op het wauw-effect van deze tape-in hairextensions!”

Elin de Jong, een 24-jarige studente, woont in Breda samen met haar beste vriendin en twee huisgenoten. Ze combineert haar studie met een bijbaan en sporten. In haar vrije tijd geniet ze van het op pad gaan met vriendinnen, festivals en waar ze ook heel blij van wordt: gezond, lang en vol haar!

Twintig jaar klant

Elins relatie met Hairnation begon al op jonge leeftijd. Toen ze drie jaar was, kwam Marleen bij haar ouders, destijds nog als thuiskapster. Romy nam later de zorg voor Elins haar over en inmiddels is Elin al twintig jaar een trouwe klant.

Op haar achttiende besloot Elin extensions te proberen omdat haar haar na het blonderen broos was en nauwelijks nog groeide. Ze was aanvankelijk tevreden met de extensions, maar besloot later om ze eruit te halen en haar haar te laten herstellen. Vorige zomer begon haar haar weer goed te groeien, maar toch miste ze de lange lokken en koos ze opnieuw voor extensions.

Extensions

Romy ging vol enthousiasme aan de slag om de mooiste extensions voor Elin te creëren. Elins huidige extensions bestaan uit drie zorgvuldig geblende kleuren die vastzitten middels het tape systeem, wat zorgt voor een natuurlijke look. Haar extensions blijven zo’n acht weken zitten voordat ze weer omhoog gezet moeten worden. In totaal doet ze één tot anderhalf jaar met een set extensions. 

Romy kijkt echt naar Elin als persoon en houdt rekening met haar specifieke behoeften en wensen. Ze geeft realistisch advies en toont oprechte interesse. “Hoe vaak hoor je wel niet ‘alleen de puntjes eraf’, en dan gaat er dus de halve lengte af? Dat gebeurt hier niet,” zegt Elin tevreden

 

Het wauw-effect

Met de zorg en aandacht van Hairnation straalt Elins haar en zelfvertrouwen: “Ik vind het heerlijk om een mooie volle staart in te kunnen doen of het te kunnen krullen. Ik ben gek op het wauw-effect wat je krijgt van deze tape-in hairextensions!”