Jeannette straalt in de lucht: ‘Op veel vluchten krijg ik complimenten over mijn haar’

Jeannette (56) is stewardess en heeft haar hart verloren aan het vliegen. Gedurende de corona periode kan ze een tijdlang niet doen wat ze het allerliefste doet. Na drie jaar krijgt ze eindelijk weer de kans om de lucht in te gaan, maar voordat ze dat doet, besluit ze eerst een oplossing te vinden voor haar haar. “Dat was telkens een kwestie van kunst-en vliegwerk,” omdat ze elke keer weer moest improviseren om er iets van te maken.

Oriënteren

Ze wil graag weer prachtig vol haar mét volume zodat ze haar haar op een eenvoudige en mooie manier kan opsteken. Ze gaat op onderzoek uit om te kijken wat de opties zijn als je dun haar hebt en komt via Google terecht bij Hairnation: “Ik las het verhaal van Marleen en dat voelde meteen goed.”

De afspraak was gemaakt en Jeannette gaat langs bij Marleen: “Ik dacht zelf dat ik een haarstukje nodig zou hebben om het gewenste resultaat te krijgen.” Maar daar dacht Marleen anders over: “Ze gaf aan dat ik geen haarstukje nodig had en ik met hairextensions en volumepoeder het haar zou krijgen waar ik naar op zoek was.”

Hairextensions

Jeannette maakt een afspraak bij Romy voor de hairextensions: “Romy neemt écht de tijd voor je om te kijken wat er bij jou en je haar past. Wanneer ze de hairextensions in mijn haar verwerkt met tapes, zag ik meteen volume ontstaan. In combinatie met de volumepoeder was ik echt verrast dat dit precies is waar ik naar op zoek was én ik dus inderdaad geen haarstukje nodig had.”

Echt persoonlijk advies

Wanneer Jeannette weer gaat vliegen is ze ontzettend blij met de keuze die ze heeft gemaakt en maakt ze bijvoorbeeld graag haar geliefde donut: “Op veel vluchten krijg ik complimenten over mijn haar.”

Eens in de acht weken laat Jeannette alles bijwerken. Van het verzorgen van de hairextensions tot het kleuren. “ik heb veel kappers gehad in mijn leven, maar dit is echt precies wat ik zocht. Marleen en Romy luisteren écht naar je, geven persoonlijk advies en zorgen ervoor dat je altijd in een warm bad terechtkomt.”

Met Expanda Dust creëer je het meeste volume in jouw haar