page-header

Roosendaal

Roosendaal | Jouw haarwerkspecialist

Roosendaal is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en hoofdstad van de gelijknamige gemeente Roosendaal. Niet ver van onze Haarwerk salon in Oud Gastel en eenvoudig bereikbaar. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Wouwse Plantage, Moerstraten, Nispen en Heerle en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel van onze klanten uit deze regio afkomstig zijn, waarvoor we al vele haarwerken en pruiken hebben mogen leveren.

Pasvorm bij haarwerk van groot belang

Veel inwoners van Roosendaal gingen jou reeds voor en waren vaak ontroerd bij het zien van het eindresultaat. Wij besteden veel aandacht aan de pasvorm en persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Samen komen we tot de ultieme oplossing voor jouw haarprobleem. Dit geeft ons het meest voldane gevoel en zal je tot volle tevredenheid stemmen door de natuurlijke pasvorm van jouw haarwerk of pruik.

Hairnation eenvoudig bereikbaar vanaf Roosendaal

Onze salon in Oud Gastel is voor jou als inwoner van Roosendaal of omstreken snel en eenvoudig bereikbaar. Oud Gastel ligt noordelijk boven Roosendaal en binnen circa een kwartier kun je per auto onze salon bereiken. Lukt het je niet om langs te komen? Dan komen we graag naar je toe waar dat ook is, thuis of in het ziekenhuis. Neem contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.

Voor alle vragen over haarproblemen, haarwerken en pruiken kun je ons gewoon een WhatsApp berichtje sturen. Samen plannen we dan een moment in om te bespreken wat voor jou de beste oplossing is.

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons
× Kunnen wij jou helpen?