page-header

Nispen

Cliënten uit Nispen waarderen Hairnation vanwege de kwaliteit

Niet voor niets kiezen onze cliënten uit Nispen voor Hairnation in Oud-Gastel. Als professioneel haarwerkspecialist in West-Brabant worden we gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit die we dagelijks leveren. Bij een op maat gemaakt haarwerk of de aanschaf van een pruik houden we rekening met al uw persoonlijke wensen. In onderling goed overleg komen we bij alle soorten haarproblemen tot een ideale oplossing.

Kwaliteit van onze haarwerken is gewaarborgd

Kiest u als cliënt uit Nispen voor Hairnation, dan weet u zeker dat de kwaliteit van uw haarwerk of pruik is gewaarborgd. We hebben niet alleen contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars, maar zijn ook aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling leveranciers van Medische hulpmiddelen (SEMH). Naast de zekerheid van de kwaliteit die wij als specialist in haarwerken in Oud-Gastel leveren, wikkelen wij de declaraties rechtstreeks met uw zorgverzekeraar af.

Hairnation voor Nispen gunstige ligging

Net als voor Wouw, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda geldt voor Nispen dat Hairnation gunstig gelegen is. Onze salon in Oud-Gastel ligt centraal en is vanaf Nispen een kwartier rijden met de auto. Bent u fysiek niet in staat om een afspraak te maken voor een professioneel haaradvies? Neem dan ook contact met ons op. We komen desgewenst graag bij u langs.

 

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons
× Hoe kan ik je helpen?