page-header

Vergoedingen

Vergoeding van uw haarwerk of pruik van Hairnation

Als gevolg van een ziekte of door de (medische) behandeling van een ziekte bijvoorbeeld bij chemotherapie of alopecia, kunnen je haren uitvallen. Als op basis van een medische indicatie* een haarwerk (haarprothese) of pruik van Hairnation wordt aangeschaft, ontvang je een vergoeding van de zorgverzekeraar. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van je (aanvullende) verzekering. De medische indicatie (ook wel verklaring), is de diagnose van de behandelend arts. Hierin staat ook wat de medische oorzaak is van het haarverlies (bijvoorbeeld chemotherapie, kale plekken naar aanleiding van operatie, maagverkleining). Deze medische indicatie is nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar.

Vanuit de basisverzekering heb je recht op een vergoeding van € 454,50 (2023). Als je aanvullend verzekerd bent kan je wellicht een hogere vergoeding krijgen. Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden of neem contact op met de zorgverzekeraar. Kosten die niet vergoed worden, komen voor eigen rekening. 

Contracten met zorgverzekeraars

Hairnation heeft met alle zorgverzekeraars een contract en staat bekend als een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige haarwerken en haaraanvullingen. Wij zijn een erkend zorgverlener. Lees hierover meer op de website van SEHM

Ook kunnen wij je helpen met het verkrijgen en afhandeling van de vergoeding. De vergoeding brengen we dan direct in mindering op het aankoopbedrag. Wil je weten voor welk bedrag je in aanmerking komt, neem dan contact met ons op. Ook voor verdere vragen over haarwerken, neem gerust contact met ons op.

Kies je voor Hairnation, dan kies je voor kwaliteit van jouw haarwerk en ontzorging.

 

Verzekeraars (o.m.)

× Kunnen wij jou helpen?