page-header

Wouw

Wat kan Hairnation voor Wouw betekenen?

Heeft u last van haarverlies of haaruitval, door alopecia, chemotherapie of andere reden? Dan kan Hairnation voor Wouw zeker iets betekenen. Met onze jarenlange expertise op het gebied van pruiken en op maat vervaardigde haarwerken zorgen onze professionele medewerkers voor een prachtig eindresultaat. Onze salon staat bekend als de beste haarwerkspecialist in Oud Gastel en omgeving. Wat ons betreft is ieder mens uniek en verdient hij of zij onze speciale aandacht.

Hairnation biedt veel keus in op maat gemaakte haarwerken

Voor onze cliënten in Wouw biedt Hairnation veel keus in onze op maat vervaardigde haarwerken. Zo onderscheiden wij ons in het maken van haarwerken van echt haar en synthetisch haar tot aan het vervaardigen van een hittebestendig haarwerk. Kom vooral een keer langs in onze salon in Oud-Gastel en kies ook voor een haarwerk op maat met een perfecte pasvorm.

Reken af met uw haarproblemen

Wij zijn gevestigd in de buurt van Wouw. Bovendien is Hairnation in Oud Gastel ook makkelijk bereikbaar via de A58 en A17 op slechts een kwartier rijden. Reden genoeg om een afspraak te maken en af te rekenen met uw haarproblemen. Bent u immobiel? Dan kunnen we eventueel ook bij u thuis afspreken.

 

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons
× Kunnen wij jou helpen?