page-header

Haarwerken

Naast haarwerkadvies op maat vooral ook oprechte persoonlijke aandacht en nazorg

Haarwerken is de verzamelnaam voor álle haarwerken die zijn bedoeld om de hoofdhuid te bedekken. Je kunt denken aan een pruik, een haarstukje of een haarband.

Haarwerken zijn onzichtbaar. Daar zorgen wij voor. Wanneer je besluit te kiezen voor een pruik of haarwerk, is dit meestal een keuze die noodzakelijk is. De keuze om voor een pruik of haarwerk te gaan is een behoorlijke stap is. Daarom is het van belang dat het niet alleen ‘onzichtbaar’ is, maar dat het ook bij jouw persoonlijkheid en uitstraling past.

Samen

Wanneer je langskomt in onze huiselijke salon nemen we de tijd om in alle privacy jouw wensen en mogelijkheden door te nemen. We vertellen je over het verschil tussen synthetische haarwerken, pruiken en écht haar.

Tegenwoordig zijn haarwerken en pruiken niet meer van echt haar te onderscheiden. Alle ontwikkelingen op dit vlak volgen wij op de voet, waardoor de mooiste resultaten voor jou behaald worden.

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel, app of mail ons

Jouw zelfvertrouwen

Onze cliënten zijn vaak ontroerd bij het zien van het eindresultaat en hebben het gevoel zichzelf hervonden te hebben.
Wanneer wij hen met herwonnen zelfvertrouwen onze salon zien verlaten, is dat onze grootste beloning. Daar zetten wij ons met hart en ziel voor in!

 

Lees hier ervaringsverhalen

× Kunnen wij jou helpen?