page-header

Willemstad

Van Willemstad naar Hairnation Haarwerken

Willemstad ligt aan het Hollands Diep ten noorden van Hairnation in Oud-Gastel. De reistijd met de auto bedraagt 20 minuten. Geen wonder dat onze cliënten de weg naar onze praktijk inmiddels hebben gevonden. In de regio kun je nergens anders zo goed slagen als bij onze salon bij het op maat laten maken van haarwerken en pruiken.

Haarspecialist bij ongewenste kaalheid (door bijvoorbeeld alopecia) en haaruitval

Voor inwoners van Willemstad kan Hairnation u helpen bij ongewenste kaalheid en haaruitval. Ongeacht de oorzaak, zoals alopecia of chemotherapie, van uw haarproblemen, als haarspecialist bieden wij de juiste oplossing. Ook in het geval u te maken heeft met gedeeltelijke kaalheid bieden wij uitkomst. Kom voor schitterende pruiken of een haarwerk op maat naar onze vestiging in Oud-Gastel.

Afspraak voor haaradvies

Zoekt u ook een specialist in haarwerk en pruiken? Kies dan voor Hairnation nabij Willemstad. Neem contact met ons op voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden of geef gerust aan wanneer u problemen heeft met vervoer. We kunnen namelijk ook bij u thuis, in het ziekenhuis of uw mantelzorger langskomen voor een gedegen haaradvies.

 

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons