page-header

Essen

Voor Essen is Hairnation de favoriete haarwerkspecialist

Ook voor onze zuiderburen in Essen is Hairnation de meest favoriete salon om naar uit te wijken voor het aanbrengen van pruiken en haarwerken op maat. Als haarwerkspecialist in Oud Gastel staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Kortom, het beste adres voor mensen die willen afrekenen met hun haarproblemen.

Waarom cliënten uit Essen voor Hairnation kiezen

Op het gebied van op maat gemaakte haarwerken en synthetische pruiken volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet. Tel daar de jarenlange ervaring en uitstekende service bij op en je begrijpt waarom onze bestaande cliënten uit Essen voor Hairnation hebben gekozen. Onze praktijk in Oud Gastel houdt rekening met alle factoren voor de meest perfecte haaroplossingen.

Langskomen voor haaradvies kan altijd

Ten opzichte van Hairnation ligt Essen ten zuiden van ons, net over de grens in België. Maar dat neemt niet weg dat wij via de A17 makkelijk te bereiken zijn. Heb je ook behoefte aan een gepersonaliseerd haaradvies? Bel of mail ons dan voor een afspraak. Een van onze haarprofessionals kan eventueel ook bij u langskomen. Ook voor advies over de vergoeding van uw zorgverzekeraar kun je contact met ons opnemen.

 

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons
× Kunnen wij jou helpen?