page-header

Zevenbergen

Hairnation nabij Zevenbergen maakt als haarwerkspecialist het verschil

Ten noordoosten van Oud-Gastel ligt de gemeente Zevenbergen. Om Hairnation te bereiken rijd je met de auto via de N285 en de A17 binnen een kwartier naar onze praktijk. Als haarwerkspecialist in Oud-Gastel kunnen we voor onze cliënten uit Zevenbergen het nodige betekenen. We maken graag het verschil. Onze ruime collectie pruiken en haarwerken op maat zijn van een uitstekende kwaliteit en ook onze service en nazorg zijn niet te evenaren.

Confectiehaarwerk en haarwerken op maat als echt

Alle pruiken en haarwerken op maat van Hairnation in Oud-Gastel zijn niet van echt haar te onderscheiden. Een haarwerk of pruik kan permanent bevestigd worden, maar ook semi-permanent, met tape. Ben je plotseling kaal geworden na chemotherapie dan is een confectiehaarwerk aan te bevelen. In de meeste gevallen wordt er voor synthetische pruiken gekozen vanwege de onderhoudsvriendelijkheid.

Als haarspecialist ook bedreven in het aanbrengen van haarwerken

Daar wij ook de aangewezen haarspecialist zijn in het aanbrengen van jouw haarwerk, ben je als cliënt uit Zevenbergen bij Hairnation Haarwerken aan het goede adres. Wil je een afspraak maken? Dat kan. Bel of mail ons en we treffen elkaar zo spoedig mogelijk.

 

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons
× Kunnen wij jou helpen?