page-header

St. Willebrord

Hairnation voor St. Willebrord en omgeving

Voor alle inwoners uit St. Willebrord en omgeving is Hairnation in Oud-Gastel de ideale locatie om naar uit te wijken. We bieden oplossingen bij haarproblemen, zoals kaalheid en haarverlies. Met een ruime collectie aan pruiken en op maat vervaardigde haarwerken zult u zeker slagen. Naast ons gedegen haarwerkadvies kunt u ook rekenen op een persoonlijke benadering en een perfecte nazorg.

Duurzaamheid en draagcomfort voor Hairnation de normaalste zaak

Voor Hairnation is de lange levensduur en het draagcomfort van uw haaewerk of pruik een belangrijk aspect. Om als haarspecialist voor St. Willebrord iets te kunnen betekenen vinden wij het de normaalste zaak om ook hier aandacht aan te besteden. Zo worden onze verzorgingsproducten van Mediceuticals® ook door onze salon in Oud-Gastel ingezet bij een gepersonaliseerd behandelplan. Voor het draagcomfort maken we gebruik van Clim Hair, waarbij de temperatuur onder uw haarwerk of pruik op een natuurlijke manier geregeld wordt.

Meer dan haarwerk of pruik alleen

Naast de kennis, jarenlange ervaring en kwaliteit van Hairnation kan St. Willebrord en omgeving ook profiteren van onze uitmuntende service. Net als Bosschenhoofd, Rucphen en Nispen is onze vestiging in Oud-Gastel een kwartier rijden met de auto. Kortom, we bieden meer dan alleen een haarwerk of pruik. Bent u verhinderd? Dan kunnen we ook bij u thuis afspreken.

 

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons