St. Willebrord

St. Willebrord | Jouw haarwerkspecialist

Haaruitval of haarverlies

Hairnation in Oud Gastel richt zich speciaal op mensen die last hebben van ongewenst haaruitval of haarverlies hebben door chemotherapie.  Hairnation biedt de meest natuurlijke haarwerken en pruiken die passend bij jouw uiterlijk worden gemaakt. Hierdoor is de pruik of het haarwerk volledig gepersonaliseerd en zal als ‘eigen’ voelen.

Duurzaamheid en draagcomfort voor Hairnation de normaalste zaak

Voor Hairnation is de lange levensduur en het draagcomfort van uw haarwerk of pruik een belangrijk aspect. Om als haarspecialist voor St. Willebrord iets te kunnen betekenen vinden wij het de normaalste zaak om ook hier aandacht aan te besteden. Zo worden onze verzorgingsproducten van Mediceuticals® ook door onze salon in Oud Gastel ingezet bij een gepersonaliseerd behandelplan. Voor het draagcomfort maken we gebruik van Clim Hair, waarbij de temperatuur onder jouw haarwerk of pruik op een natuurlijke manier geregeld wordt.

Hairnation vanuit St. Willebrord eenvoudig te bereiken

Naast de kennis, jarenlange ervaring en kwaliteit van Hairnation kan St. Willebrord en omgeving ook profiteren van onze uitmuntende service. Net als Bosschenhoofd, Rucphen en Nispen is onze vestiging in Oud Gastel een kwartier rijden met de auto. Kortom, we bieden meer dan alleen een haarwerk of pruik. Lukt het je niet om langs te komen? Dan komen we graag naar je toe waar dat ook is, thuis of in het ziekenhuis. Neem contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.

 

Voor alle vragen over haarproblemen, haarwerken en pruiken kun je ons gewoon een WhatsApp berichtje sturen. Samen plannen we dan een moment in om te bespreken wat voor jou de beste oplossing is.

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons
× Kunnen wij jou helpen?