page-header

Klundert

Cliënten Klundert kiezen Hairnation voor haaroplossingen

Onze klanten uit Klundert kiezen Hairnation vanwege haar professionele haaroplossingen. De reputatie van dé haarwerkspecialist van West-Brabant is ook tot deze gemeente doorgedrongen. Bij haarverlies of kaalheid helpen we onze klanten aan de mooiste pruiken en haarwerken op maat. Onze praktijk in Oud Gastel is makkelijk bereikbaar via de A17.

Hairnation nabij Klundert biedt ruime keus in haaroplossingen

Aan onze klanten in Klundert biedt Hairnation een ruime keus in haaroplossingen. Bij een gedeeltelijke kaalheid of haaruitval kun je kiezen voor een op maat gemaakt haarwerk. In het geval van kaalheid door chemotherapie is vaak de nodige haast geboden. In dat geval is het opsturen van een foto van vóór de behandeling voor ons al voldoende. Wij ondernemen direct actie en stellen een uitgebreide selectie confectiehaarwerken voor je samen.

Haarproblemen? Regel een afspraak!

Er komt het nodige kijken bij het vervaardigen van een haarwerk op maat of een confectiehaarwerk, zoals pasvorm, de samenstelling van het haar en de onderhoudsvriendelijkheid. Voor een afspraak voor het beste haaradvies kun je altijd contact met ons opnemen. Ben je niet in staat om bij Hairnation in Oud Gastel langs te komen, dan regelen we een afspraak bij je thuis, jouw mantelzorger of ziekenhuis. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons
× Kunnen wij jou helpen?