page-header

Fijnaart

Hairnation vanuit Fijnaart eenvoudig te bereiken

Rijd je via de Oude Appelaarsedijk en de N268, dan is Hairnation vanuit Fijnaart zeer makkelijk bereikbaar. De reistijd met de auto bedraagt nog geen 15 minuten. Ideaal voor wanneer je op zoek bent naar een haarwerk op maat of een schitterende pruik of voor verzorging en onderhoud van uw haarwerk. Onze praktijk in Oud Gastel neemt alle tijd om de aard van je haarproblemen in kaart te brengen.

Hairnation is de enige vakkundige haarspecialist in West-Brabant

Ook voor onze cliënten in Fijnaart zijn we de enige vakkundige haarspecialist in de regio. Onze salon in Oud Gastel ligt centraal en voor de meeste gemeenten in West-Brabant, zoals Wouw, Dinteloord, Steenbergen en Willemstad is Hairnation ongeveer een kwartier rijden. Maak ook kennis met onze collectie pruiken en haarwerken op maat.

Haaruitval en ongewenste kaalheid 

Wacht niet langer en pak het probleem van haaruitval of ongewenste kaalheid aan. Onze professionele werkwijze begint met een gepersonaliseerd haaradvies. Woon je ook in Fijnaart? Hairnation helpt je af van al je haarproblemen. Maak een afspraak en kom naar onze vestiging in Oud Gastel. Is het niet mogelijk om naar de salon te komen? Laat het ons weten en we zoeken naar oplossing. Neem gerust contact op met ons op.

 

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons
× Kunnen wij jou helpen?