page-header

Roosendaal

Haarwerken ook voor u in Roosendaal

Roosendaal is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en hoofdstad van de gelijknamige gemeente Roosendaal, niet ver van onze Haarwerk salon in Oud Gastel en eenvoudig bereikbaar. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Wouwse Plantage, Moerstraten, Nispen en Heerle en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel van onze cliënten uit deze regio afkomstig zijn, waarvoor we al vele haarwerken en pruiken op maat gemaakt mogen hebben.

Pasvorm bij haarwerk van groot belang

Veel inwoners van Roosendaal gingen u reeds voor en waren vaak ontroerd bij het zien van het eindresultaat.Wij besteden veel aandacht aan de pasvorm en persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Samen komen tot de ultieme oplossing voor uw haarprobleem geeft ons het meest voldane gevoel en zal u tot volle tevredenheid stemmen door de natuurlijke pasvorm van uw haarwerk of pruik.

Hairnation eenvoudig bereikbaar vanaf Roosendaal

Onze salon in Oud Gastel is voor u als inwoner van Roosendaal of omstrekensnel en eenvoudig bereikbaar. Oud Gastel ligt noordelijk boven Roosendaal en binnen circa een kwartier kunt u per auto onze salon bereikbaar. Bent u niet in de gelegenheid om van Roosendaal naar onze salon in Oud Gastel te komen, laat het ons weten. Uiteraard zoeken wij altijd naar een oplossing voor uw mobiliteitsprobleem. U kunt gerust contact op met ons opnemen voor meer informatie hierover.

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons