page-header

Bosschenhoofd

Bosschenhoofd | Jouw Haarwerkspecialist 

Bosschenhoofd jouw haarwerkspecialist Hairnation, Heb je last van haaruitval? Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen. Als klant uit deze gemeente rijd je slechts 10 minuten om onze salon in Oud Gastel te bereiken. Maak ook kennis met onze uitstekende service op het gebied van op maat gemaakte haarwerken en confectie haarwerk en kom langs. Je bent van harte welkom.

Haaruitval of haarverlies

Hairnation in Oud Gastel richt zich speciaal op mensen die last hebben van ongewenst haaruitval of haarverlies hebben door chemotherapie.  Hairnation biedt de meest natuurlijke haarwerken en pruiken die passend bij jouw uiterlijk worden gemaakt. Hierdoor is de pruik of het haarwerk volledig gepersonaliseerd en zal als ‘eigen’ voelen.

Centraal gelegen haarwerkspecialist in Oud Gastel

Hairnation is gevestigd in Oud Gastel en ligt centraal in West-Brabant. Voor wie in Bosschenhoofd op zoek is naar de juiste haaroplossing, is maar zes kilometer van ons filiaal verwijderd. We zijn gespecialiseerd in alle soorten haarwerk en vervaardigen dit voor je op maat. Ook met confectie haarwerk bieden wij een ruime keus.

Hairnation vanuit Bosschenhoofd eenvoudig te bereiken

Voor alle vragen over haarproblemen, haarwerken en pruiken kun je ons gewoon een WhatsApp berichtje sturen. Samen plannen we dan een moment in om te bespreken wat voor jou de beste oplossing is.

Lukt het je niet om langs te komen? Dan komen we graag naar je toe waar dat ook is, thuis of in het ziekenhuis. Neem contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden.

 

 

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons
× Kunnen wij jou helpen?