page-header

The Knot Dr.

Het verhaal van de

‘The Knot Dr.`

De oorsprong ligt bij een alleenstaande vader met vijf dochters. Hij geloofde dat zijn carrière als haarstylist en eigenaar van salons perfect zou om het haar van zijn dochters te verzorgen. Het werd echter al snel duidelijk dat alle klitten in het haar van de meisjes de ochtenden in huis begonnen te domineren.
Vastbesloten om de controle terug te nemen, combineerde hij zijn expertise als haarstylist met nieuwsgierigheid en ging hij aan de slag met het ontwerpen van een nieuw type ontwarrende borstel. Hij combineerde technische principes met hoogwaardige componenten om klitten en knopen te verwijderen zonder het haar te breken of ongemak te veroorzaken… ‘The Knot Dr’ haarborstel was geboren.

Onderzoek zorgde voor een geavanceerde haarborstel die niet alleen rekening houdt met het gewicht en de grootte van de borstelharen, maar ook met de vorm. Door de verzwaarde en gevormde basis helpt deze borstel om je haar te ontwarren en glad te maken door flexibele borstelharen te gebruiken met zijn oversized epoxy bolvormige punten. Het groeiende probleem van haaruitval en schade veroorzaakt door vervuiling, chemicaliën en hittestyling is het nu belangrijker dan ooit om stress op onze lokken te voorkomen. De ongelooflijke Knot Dr. borstels zijn er in verschillende stijlen en maten waaruit je kunt kiezen.

The Knot Dr. Haarborstels
× Kunnen wij jou helpen?