Team Hairnation

Marleen van Bruchem

Marleen van Bruchem

Marleen zit al sinds haar zestiende in het kappersvak en is gespecialiseerd in haarwerken en pruiken.

“Toen mijn moeder jaren geleden ernstig ziek werd en terecht kwam in de wereld van haarwerken, werd ik geraakt door de onpersoonlijke benadering, het gebrekkige haarwerkadvies en de gebrekkige nazorg. Van dichtbij heb ik ervaren wat dit met je doet als persoon, zowel man als vrouw. Dat was voor mij de reden om de wereld van haarwerken en pruiken in te duiken met maar één missie: Dit moet beter!”

Dat is Marleen gelukt. In haar salon Hairnation zorgt Marleen ervoor dat iedereen in haar salon met aandacht en liefde wordt behandeld. De meest prachtige en unieke pruiken en haarwerken worden hier op maat gecreëerd waardoor iedereen stralend vol zelfvertrouwen en een grote glimlach onze salon uitloopt.

Specialisme

Marleen is expert op het gebied van haarwerken, pruiken en haarstyling. Van dichtbij heeft Marleen ervaren hoe ongewenst haarverlies het leven van vrouwen en mannen in negatieve zin kan beïnvloeden en ook dat de keuze voor een haarwerk of pruik een behoorlijke stap is. Als mensen met haarproblemen eenmaal die drempel over zijn, gaat er een wereld voor hen open. Marleen begeleidt en adviseert haar klanten vanuit het standpunt dat iedere klant uniek is en geeft een haarwerkadvies op maat. Maatwerk betekent dat zij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast haalt om haar klanten weer te laten stralen.

Haarwerken en pruiken zijn tegenwoordig niet meer van echt haar te onderscheiden. Marleen volgt alle ontwikkelingen op dit vlak op de voet, waardoor de mooiste resultaten behaald worden. “Onze klanten zijn vaak ontroerd bij het zien van het eindresultaat en hebben het gevoel zichzelf hervonden te hebben. Wanneer wij hen met herwonnen zelfvertrouwen onze salon zien verlaten, is dat onze grootste beloning. Daar zetten wij ons met hart en ziel voor in!”

Samen halen we het beste uit jouw haar!

Romy van Bruchem

Romy van Bruchem

Van jongs af aan is Romy bezig met haar. Toen zij klein was mocht zij het haar van haar oma opsteken en stylen. Dat konden zij uren volhouden. Eenmaal op de middelbare school ging Romy op zoek naar een bijbaan en zag mogelijkheden in de salon van haar moeder. Sinds 2016 is Romy mee gaan werken in de salon en zorgt tot de dag van vandaag dat iedere klant met een glimlach de salon verlaat.

Specialisme

Sinds 2018 is Romy werkzaam als hairextension- en kleurspecialist.

“Iedereen die zijn haar wel eens heeft gekleurd met haarverf weet het: je haar kleuren is zeker niet zonder risico. Van een totaal andere kleur dan die je in gedachten had tot geblondeerd haar dat al afbreekt wanneer je er naar kijkt. Als kleurspecialist heb ik het allemaal langs zien komen.”

Romy is gespecialiseerd in kleuren: van blondines, brunettes en alles daartussen in! Balayage, foilyage, highlights, color blends, color melts. Zij luistert graag naar jouw wensen en geeft eerlijk advies waardoor jij stralend de salon uitloopt.
Wil jij weten welke kleur het beste bij jou past? Kijk hier voor meer informatie
Color & Creations

Daarnaast is Romy gespecialiseerd in het zetten van de meest haarvriendelijke hairextensions. Een volle, prachtige én natuurlijke bos haar? Of wil jij trouwen met mooi lang haar? Romy geeft je graag advies en maakt graag jouw droomhaar waar!

Samen halen we het beste uit jouw haar!

Monique Rijsdijk | Hairnation

Monique Rijsdijk

Monique heeft een gevoel voor haarverzorging en mensen. Zij houdt ervan mensen blij te maken, ontspanning te bieden en een momentje van rust te creëren wanneer jij dat nodig hebt. De manier waarop Monique aandacht en oog heeft voor jou zorgt ervoor dat zij perfect aansluit bij Hairnation.

Samen met Marleen en Romy in de salon zorgt zij ervoor dat jij met een goed gevoel de salon verlaat.

Samen halen we het beste uit jouw haar!

background
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Bel of mail ons
× Kunnen wij jou helpen?