page-header

Over ons

Naast haarwerkadvies op maat vooral ook oprechte persoonlijke aandacht en nazorg

Mijn naam is Marleen van Bruchem. Ik ben de oprichtster en eigenaresse van Hairnation en zit al vanaf mijn zestiende in het kappersvak. Gedreven door passie en een onstuitbare behoefte mijn vakkennis te vergroten, heb ik me gespecialiseerd tot technisch haarwerkprofessional. Maar mijn roeping heeft ook een persoonlijke reden. Toen mijn moeder namelijk ernstig ziek werd en een haarwerk kreeg, deden de onpersoonlijke benadering, gebrekkig haarwerkadvies en de gebrekkige nazorg mij huiveren. Mijn besluit was dan ook: dit moet beter. En dat is me gelukt!

Haarwerkadvies

Van dichtbij heb ik ervaren hoe ongewenst haarverlies het leven van vrouwen én mannen in negatieve zin kan beïnvloeden. En ook dat de keuze voor een haarwerk of pruik een behoorlijke stap is. Maar als mensen met haarproblemen die drempel eenmaal over zijn, gaat er een wereld voor hen open. Iedere cliënt is uniek en krijgt onze volle aandacht met een haarwerkadvies op maat. Maatwerk betekent bij ons dat we letterlijk en figuurlijk alles uit de kast trekken om onze cliënten weer te laten stralen.

Tegenwoordig zijn haarwerken en pruiken niet meer van echt haar te onderscheiden. Alle ontwikkelingen op dit vlak volgen wij op de voet, waardoor de mooiste resultaten behaald worden. Onze cliënten zijn vaak ontroerd bij het zien van het eindresultaat en hebben het gevoel zichzelf hervonden te hebben. Wanneer wij hen met herwonnen zelfvertrouwen onze salon zien verlaten, is dat onze grootste beloning. Daar zetten wij ons met hart en ziel voor in!