page-header

Werkwijze

Op maat gemaakt haarwerk van echt haar

Bij Hairnation draait alles om u. Wij begrijpen de impact die haaruitval op uw leven heeft. In onze gezellige, huiselijke salon nemen we daarom rustig de tijd om in alle privacy uw wensen en de mogelijkheden door te nemen voor uw haarwerk. Naast synthetische haarwerken en pruiken, maken we ook haarwerken en pruiken van fibervezel en echt haar. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn niet van echt haar te onderscheiden.

De oplossing bij pleksgewijze kaalheid

Ook bij pleksgewijze kaalheid, zorgt een haarwerk op maat dat er niets meer van uw haaruitval is te zien. Afhankelijk van het type haaruitval, uw levensstijl, persoonlijkheid en voorkeuren zijn er talloze combinaties te maken, zodat u het uiterlijk (terug)krijgt dat bij u past. Naast het materiaal, wordt daarbij gekeken naar:

  • Kleur
  • Lengte
  • Dikte
  • Structuur
  • Stijl (krul, slag of steil)
  • Haarsoort (Aziatisch of Europees)
  • Gebruik (zoals bijvoorbeeld intensief sporten)

Hairnation zorgt dat er van uw haaruitval niets meer is te zien

Wanneer wij groen licht van u krijgen, gaan we direct aan de slag met het ontwerp van uw haarwerk of pruik. Dit maken wij tot een waar meesterstukje, geheel op maat gemaakt. Beschouw ons dus gerust als architecten of kunstenaars op het gebied van haarwerk en pruiken.

Wanneer het haarwerk of de pruik klaar is, komt het spannende moment waarop het aangebracht wordt. We knippen het in het gewenste model en geven tips over het onderhoud en het draagcomfort.

Het kostenplaatje is overigens vooraf aan u bekend gemaakt. Hairnation is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Daardoor hebben we inzicht in de vergoedingen en kunnen we rechtstreeks declareren. Dit scheelt u een hoop geregel en uitzoekwerk.

Haarwerk op maat betekent bij Hairnation ook nazorg en service

Ook na het aanbrengen van het haarwerk, staan wij voor u klaar. Heeft u vragen, dan mag u die kosteloos stellen via onze persoonlijke app. Deze beantwoorden wij meestal nog dezelfde dag.

Wij doen alles voor een tevreden klant

Hairnation doet er alles aan u tevreden te stellen. Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn en/of een klacht hebben en wij komen onderling niet tot overeenstemming dan u kunt u hier terecht voor de klachtenprocedure via HSBN waar wij toe behoren. Ook is het mogelijk via deze link meer informatie te downloaden.

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons