page-header

Tarieven

Hairextensions laten zetten

Denk jij wel eens aan lang en dik haar? En wil je hairextensions laten zetten maar weet je niet of dit bij jou past? De nieuwste techniek van tape in extension zorgt ervoor dat wij met diverse lengtes en verdikkingen samen jouw gewenste droomhaar creëren.

Wij zijn gespecialiseerd in alle type haar. Of je nu dun haar, beschadigd haar of gezond haar hebt. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste hairextensions aanschaft waarbij jouw haar in optimale conditie blijft. Natuurlijk krijg je vrijblijvend advies waarin we alle mogelijkheden samen bespreken die bij jouw wensen, haar- en levensstijl passen.

Kleur of highlights in je haar zonder te verven (chemische behandeling)

Wist je dat door onze hairextensions te gebruiken je ook een kleur in je haar kunt aanbrengen zonder dat je hiervoor hoeft te verven? Als je droog en beschadigd haar hebt en je wil highlights dan is het mogelijk om met onze hairextensions highlights te creëren. Ook als je allergisch bent voor haarverf is dit een uitkomst. Als je verven tijdens je zwangerschap wilt voorkomen maar toch kleur in je haar wil, kun je kiezen voor hairextensions. Door ons grote collectie van hairextensions is er een ruime keuze aan kleuren en lengtes waardoor jij je gewenste resultaat krijgt. Het is zelfs mogelijk om speciale verftechnieken als ombré en balayage in jouw haar te creëren.

Wat voor soort haar heb je?

Zo geven we een richting van de prijs

× Kunnen wij jou helpen?