• Advies op spreekuurlocatie of bij u thuis
  • Ruime collectie haarwerken
  • Jarenlange ervaring
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Professionals in extensions

Naast haarwerkspecialist zijn wij bovendien ook hairextensions professionals. Extensions dienen verschillende doelen:

  • Delen van het haar een trendy kleur geven zonder chemicaliën
  • Het haar dikker maken
  • Het haar langer maken

Hairnation werkt met de mooiste en meest natuurlijke methode van verlenging en/of verdikking van het haar. Het natuurhaar heeft haarschubben en heeft daarbij geen siliconebehandeling gehad. Hierdoor is het niet van echt haar te onderscheiden.

De extensions van Hairnation gaan langer mee

Allereerst brengen wij uw wensen tijdens een gesprek in kaart. Op basis van een analyse krijgen we daardoor een goed beeld van de vele mogelijkheden. Onderwerpen als kleur, structuur, type, lengte, dikte en bevestigingsmethoden worden uitgebreid met u besproken. Omdat wij u graag tevreden zien gebeurd dit uiteraard op een tijdstip dat het u uitkomt. Dus geeft gerust aan wanneer het u het beste schikt.

Is alles duidelijk en krijgen we hierop van u groen licht? Dan gaan we de extensions direct bestellen. Zodra deze binnen zijn, volgt een uitnodiging om deze in uw haar te bevestigen.

Het is belangrijk dat dit goed gebeurt. Bij Hairnation werken we om die reden alleen maar met ervaren vakmensen die precies weten wat ze doen. Hierdoor wordt de levensduur uiteraard verlengd. Alle actuele ontwikkelingen op dit gebied volgen wij dus op de voet. Natuurlijk met de bedoeling altijd op de hoogte te zijn van de meest actuele trends en mogelijkheden.

Uiteraard is goede verzorging van uw haar en de extensions onontbeerlijk. Om die reden geven wij de juiste onderhoudstips zodat de extensions bij goed gebruik lang mooi blijven. Tenslotte, mocht u vragen hebben hierover dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.