page-header

Hairextensions

Lang, vol en dik haar met de hairextensions: Hairnation Extensions

Droom jij van mooi, lang en vol haar? Hairnation laat die droom uitkomen! Al jarenlang zijn wij specialist in hairextensions. Wij zijn trots op ons vak dat wij met liefde uitoefenen. Onze passie, visie en expertise hebben wij gebundeld in een eigen lijn: de Hairnation Extensions! Waarom een eigen lijn? Omdat kwaliteit altijd voorop moet staan, vinden wij. Tegelijkertijd gunnen wij iedereen die prachtige, volle haardos. Met Hairnation Extensions bieden wij een exclusief hairextensions product, professionele aanbrenging en onderhoud tegen een scherpe prijs.

100% Human Hair

Onze Hairnation Extensions zijn tape extensions, gemaakt van echte haren, waardoor ze natuurlijk ogen en aanvoelen. Deze extensions worden door middel van een onzichtbare plakrand aan je eigen haren bevestigd. De plakrand is gemaakt van hypoallergeen materiaal en dus gegarandeerd huidvriendelijk. Ook chemicaliën komen er niet aan te pas. Bovendien hebben onze Hairnation Extensions extra volle haarpunten. Ideaal dus als je zelf van nature dunne haarpunten hebt.
Onze Hairnation Extensions zijn verkrijgbaar in …. verschillende kleuren. Wil je meerdere kleuren met elkaar combineren? Dat kan! Kies jij voor speels, natuurlijk of glamorous? Laat je door ons adviseren en creëer de look die jij zelf wil!

Haar (hairextensions) voor een jaar

Dankzij de goede kwaliteit kunnen onze Hairnation Extensions maar liefst een jaar mee. Mits je ze goed verzorgt, natuurlijk. Om jou te verzekeren van een lange levensduur voorzien wij je graag van goed advies en/of van professionele verzorgingsmiddelen.

background
Interesse in onze haarwerken?
Bel of mail ons