page-header

Hairextensions

Jouw droomhaar

Hairnation werkt met een vernieuwde techniek voor haarverlenging en/of haarverdikking: Tape Extensions. Deze techniek zorgt ervoor dat wij de hairextensions flexibel kunnen inzetten waardoor we jouw droomhaar kunnen creëren.

In 30 tot 60 minuten plaatsen we een volledige haarverlenging en/of – verdikking. De ultra dunne, waterafstotende tape-bevestiging en het 100% natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen ervoor dat de extensions naadloos en onzichtbaar samenvoegen met het eigen haar en zéér comfortabel dragen. Na 8 tot 10 weken kunnen we de extensions op een eenvoudige en haarvriendelijke manier herplaatsen bij de wortel. Dit maakt de extensions herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.

We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden om het optimale resultaat te behalen.

Haaruitval chemotherapie

Advies voor jouw droomhaar

  • Aan de hand van jouw wensen, je type haar en haarkleur bepalen we welke extensions het beste bij jou passen.
  • Het kan zijn dat het nodig is om jouw eigen haar te kleuren bij het plaatsen van de hairextension. Wij zijn gespecialiseerd in kleuren, neem eens een kijkje op de pagina Color & Creation en Before & After
  • Naar aanleiding van het advies geven we een prijsindicatie voor het inzetten en herplaatsen.
  • Als je instemt met jouw persoonlijke haarplan, plannen we een afspraak in voor het inzetten.

Inzetten

  • Je komt naar de salon.
  • Je haar wordt gewassen en als het nodig is zullen we je haar kleuren en of bijsnijden.
  • Daarna plaatsen we de hairextensions. Dit duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.
  • We stylen je haar geheel naar jouw wens.

Verzorging

Wij vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw droomhaar. Daarom krijg je van ons een verzorgingsset en uitleg hoe je jouw hairextensions het beste kunt onderhouden. Deze producten kun je ook altijd nog nabestellen in onze webshop.

Vervolgafspraak

Na 8 tot 10 weken kom je terug in de salon en herplaatsen we de extensions. We stylen, snijden en/of kleuren we je haar. Mocht je tussendoor vragen hebben over de verzorging van je hairextensions, kan je altijd contact met ons opnemen.

background
Interesse in onze hairextensions?
Bel of mail ons

Lees hier ervaringsverhalen

× Kunnen wij jou helpen?